OFERTA CAZARE SIBIU

Hotel Ramada 4****

Adresa: Str. Emil Cioran nr. 2, Sibiu

Situat in plin centrul istoric al orasului, Hotel RAMADA ofera oaspeţilor o panorama uluitoare, sfidand prin linia ultramoderna si curajul abordarii.

Prin imbinarea armonioasa intre modern si util, această minunata locatie este dincolo de dimensiunea temporala, adaptandu-se perfect varstei si asteptarilor celor care-i pasesc pragul.

Facilitati: 127 camere dotate cu aer condiţionat si echipate cu linie telefonica directa, mini bar, cablu TV, internet de mare viteza, set baie, uscator de par, cafe-bar, serviciu de trezire, diferite perne la alegere, seif, room-service 12 ore.

Tarif Camera SGL: 86 EURO/noapte

Tarif Camera DBL: 99 EURO/noapte

Tarif camera Executive: 129 EURO/noapte

Tarif apartament: 180 EURO/noapte

Tarifele includ: micul dejun, TVA si taxa locala.

Plata se face in lei la cursul BNR+3% din ziua platii.

Hotel Continental Forum 4****

Adresa: B-dul Unirii nr. 10, Sibiu

Cladirea se afla in apropierea centrului istoric al orasului, avand fatada principala orientata spre sud, catre Teatrul National si este un adevarat simbol al istoriei si ospitalitatii sibiene.

Cladirea Hotel Continental Forum Sibiu este o bijuterie care se descrie prin unicitate si originalitate iar spatiul interior, modern si primitor, este locul de intalnire pentru oameni de pretutindeni, un spatiu al dialogului intre stiluri si atitudini.

Tarif camera SGL: 300.30 LEI/ noapte

Tarif camera DBL: 354.20 LEI/noapte

Tarifele includ: micul dejun tip bufet, TVA si exclud taxa locala (4%).

Camerele nu sunt rezervate, tarifele sunt orienative valabile pentru minim 10 camere rezervate. Disponobilitatea hotelului se verifica la cerere.

Hotel Imparatul Romanilor 3***

Adresa: Str. Nicolae Balcescu nr. 4, Sibiu

Hotel Imparatul Romanilor a fost fondat in 1773 si este cel mai important hotel din Sibiu. Pe locul existentului hotel exista un han datand din 1555 denumit "La Sultanul turcilor" denumire care s-a schimbat de multe ori. Actuala cladire a hotelului dateaza din 1895 si prezinta o fatada cu numeroase decoratiuni si ornamente provenind din stiluri diferite.

Renovat complet, hotelul ofera confortul modern fara a pierde din farmecul trecutului. Dotari camere: televizor color, baie cu dus sau cada.

Tarif Camera SGL : 70.50 EURO/noapte

Tarif Camera DBL: 99 EURO/noapte

Tarifele includ: micul dejun, TVA, taxa locala.

Plata se face in lei la cursul BNR+2% din ziua platii.

Hotel Silva 3***

Adresa: Strada Aleea Mihai Eminescu nr. 1, Sibiu

Situat intr-un cadru natural deosebit, in Parcul "Sub Arini", in apropierea unei piscine, a unor terenuri de tenis, a salii de sport "Transilvania", a Stadionului Municipal si la 5 - 10 minute de centrul istoric. Camerele sunt dotate cu dus, telefon si cablu TV. Hotelul dispune ascensor si de parcare proprie, imprejmuita si supravegheata.

Tarif Camera SGL: 170.50 LEI/noapte

Tarif Camera DBL: 225.50 LEI/noapte

Tarifele includ: micul dejun, TVA, taxa locala.

Hotel 11 Euro 2**

Adresa: Str. Tudor Vladimirescu nr.2, Sibiu

Hotelul dispune de 28 camere (54 locuri), restaurant si o parcare pazita din curtea interioara.

Fiecare camera este amenajata intr-un stil diferit dar la un standard european. Camerele sunt impartite in 2 categorii: economy & business class si sunt dotate cu 1 sau 2 paturi, televizor, dus fiind amplasate pe cele doua nivele ale hotelului.

Tarif camera SGL economic: 137.50 LEI/noapte

Tarif camera DBL economic: 159.5 LEI/noapte

Tarif DBL business: 181.5 LEI/noapte

Tarifele includ TVA si taxa locala si exclud micul dejun.

Camerele nu sunt rezervate, tarifele sunt orienative valabile pentru minim 10 camere rezervate. Disponobilitatea hotelului se verifica la cerere.

Hotel PARC 3 *

Adresa: Str. Scoala de Inot Nr. 1-3, Sibiu, Romania

Hotel Parc este amplasat in zona centrala a Sibiului, intr-o zona de traditie pentru posibilitatile de petrecere a timpului liber si agrement, în PARCUL SUB ARINI, în imediata vecinatate a terenului de tenis, strandului în aer liber si a patinoarului, a Stadionului si a Salii Polivalente.

Hotelul PARC a fost integral renovat si modernizat in cursul anului 2005, oferind in prezent servicii de inalta clasa de cazare si servire a mesei.

Tarif camera SGL: 198 RON

Tarif camera DBL: 258.5 RON

Tarifele includ: mic dejun, TVA si taxa locala.

Nota:

Mentionam ca tarifele sunt valabile pentru un minim de 10 camere rezervate in fiecare din hotelurile mentionate in oferta.

Data limita pentru rezervari: 01.08.2008.

Rezervarea este considerate ferma dupa achitarea contravalorii numarului de nopti comandate.

Plata se va face catre: Gama Travel&Events, Cod fiscal: 17768730, cont: RO 89 RNCB0080003886860002 BCR Sucursala Lipscani

Dovada platii trebuie transmisa la fax: 021.310.73.48 sau e-mail: office@gamatravelevents.ro. Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.

Anulari fara penalizare pana la data de 18.08.2008. Dupa aceasta data nicio anulare nu mai poate fi facuta fara penalizare.

Autentificare membrii SRD

Contul de utilizator va fi activat numai dupa achitarea taxei de membru SRD.

Calendar evenimente

Lu Ma Mi Jo Vi Du
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28