Dragi colegi,

Vă mulțumim pentru participarea la evenimentul științific organizat de SOCIETATEA ROMÂNĂ DE DERMATOLOGIE - REZIDERMA, Ediția 2020.

Manifestarea s-a desfășurat online miercuri 8 iulie 2020, joi 9 iulie 2020 şi vineri 10 iulie 2020 începând cu orele 8:00.

Diplomele de participare, precum și înregistrările evenimentului, vor fi disponibile în cursul zilelor următoare pe platforma SRD.ro.

Vă mulţumim că ați fost alături de noi!

 

 Recomandări COVID - 19

MESAJ IMPORTANT - TERAPII BIOLOGICE

Stimati colegi,
In lumina contextului epidemiologic pe care il cunoastem si pentru a reduce la minimum riscurile pentru pacientii nostri cu psoriazis vulgar aflati pe terapii biologice, va supunem atentiei urmatoarele variante pe care le aveti la dispozitie in aceasta perioada:
Exista posibilitatea ca pentru acele grupe de risc crescut sau la orice alt pacient considerati dumneavoastra necesar si oportun sa puteti prescrie terapia in mod discontinuu.

Puteti indruma pacientul catre medicul de familie, care conform protocolului, poate prescrie terapia biologica.
Pentru aceasta trebuie sa aveti in vedere ca pacientul trebuie sa se prezinte cu aprobarea eliberata anterior de dvs. pentru tratament biologic de la CNAS (in care se specifica tratamentul biologic si durata aprobarii).

Puteti indruma pacientul catre un alt coleg dermatolog din ambulator sau spitale fara restrictii (COVID-19) pentru a putea prescrie pe timp determinat terapia pacientului dvs.
De asemenea, si in aceasta situatie, pacientul trebuie sa se prezinte la noul coleg prescriptor cu aprobarea pentru tratament biologic de la CNAS (in care se specifica tratamentul biologic si durata aprobarii).

Cu salutari si urari de sanatate,

Consiliul Director al Societatii Romane de Dermatologie
Comisia de Dermato-Venerologie a Ministerului Sanatatii
Comisia de experti a CNAS

 


 

Pentru a elibera certificatul de participare la "Congresul National de Dermatologie 2019", click pe butonul de mai jos

 Diplome CND 2019

 


 

 

 

 Notificare Confidentialitate

 


Registrul National de Boli Dermato Venerologice

 rbdv

Autentificare membrii SRD

Contul de utilizator va fi activat numai dupa achitarea taxei de membru SRD.

Calendar evenimente

Lu Ma Mi Jo Vi Du
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Proiecte